Over ons

Tendance is geboren uit 2 dansscholen: een dans- en spinningstudio ‘Tendance’ in een loft achter het RC- lyceum en het initiatief van een turnjuf van RC om na de schooluren danslessen te geven.

In september 2008 neemt Tendance Dansacademie haar vast stek in de sportzaal van de lagere school van Regina Caeli. Spiegels en professionele muziekinstallatie worden geplaatst en de eerste kleuterdans en clipdance lessen gaan van start. Marjan Diegenant, (kinesitherapeut, psychomotorsich therapeute en ervaren in het managen van de fitness, danslessen en kidskampen) neemt er de leiding.

Naast de leerlingen van RC vinden ook kinderen van binnen en buiten Dilbeek hun weg naar Tendance. Het aanbod van dansstijlen wordt uitgebreid en aangeleerd met leuke, uitdagende choreo’s

Het Tendance -team streeft ernaar om de leerlingen te laten groeien in hun dans en hen te stimuleren in persoonlijke vaardigheden zoals: respect, samenwerking, een eigen stijl ontwikkelen en je voluit durven gaan

Lesgevers zijn vriendelijk, gedreven en enthousiast om hun dansvaardigheden door te geven. Ze halen het beste uit elke danser(es)!

De show is de apotheose van het dansjaar waar elk kind schittert onder de spotlight(s).